Euroclassica en haar nieuwe Orkest Euroclassica Philharmonic met als standplaats de Gemeente Heerlen , zoekt ter versterking van haar nieuw op te richten orkest tutti strijkers viool 1 / 2/ cello en contrabas .

Dit orkest gaat maart 2014 van start en dient als project orkest voor diverse projecten. Het orkest heeft ondermeer het vooruitzicht op oa een tweetal openlucht concerten , een young artists concert reeks , een eind en nieuwjaarsconcert tour

(2014-2015) naar China . Voor de diverse projecten zoeken we nog versterking op contractbasis . Ook extra hout en koperblazers kunnen reageren. Extra audities zijn geplend voor eind februari 2014 .

Per project zullen de deelnemende muzikanten een project contract aangeboden krijgen met de daarbij behorende verloning.

Heb jij orkest ervaring op Conservatorium niveau of gelijkwaardig dan graag mailen naar secretariaat@euroclassica.net voorzien van volledig CV een copie van een geldige ID kaart en repertoirelijst. WIj nemen dan zsm contact op aangaande

audities en extra info.

Let op! Aangezien het EuPhO een professioneel ensemble wordt , kunnen ENKEL gediplomeerde musici reageren.

Voorts kunnen verder ook gastdirigenten met het EuPhO in de toekomst ad slag , voor hen dezelfde documenten mailen naar bovenvermeld email adres .