Beste violisten!

Enkele weken geleden werd mijn stichting De Muziekfabriek benaderd met de vraag of we een klassiek concert konden verzorgen op zondag 3 juni, tijdens een vrolijk openluchtfestival in Alphen a/d Rijn. Deze uitdaging hebben we opgepakt: dirigent Gerhart Drijvers werd bereid gevonden, een heerlijk Frans-Romantisch programma werd samengesteld, muzikanten werden gezocht en gevonden en repetities ingepland. En…..als soliste kunnen we presenteren: de bruisende Sjaan Oomen!

Het orkest is prachtig compleet, alleen missen we nog enkele 1ste en 2de violisten…..

Daarom deze oproep aan gevorderde violisten: wie o wie durft het avontuur aan om met nog 1 (generale) repetitie met dit projectorkest mee te spelen?

Het programma is:

- Petite Symphonie (Gounod) (alleen blazers)

- Pavane (Fauré)

- Pelleas et Melissande (Fauré)

- Meditation uit Thaïs (Massenet) met soliste

- Introduction et Rondo Capriccioso (Saint Saens) met soliste

We hebben nog 1 repetitie, en wel as maandag (2de Pinksterdag, 28 mei), voor strijkers van 10.15 tot ca 13.00 uur. Repetitie is in Alphen a/d Rijn.

Het concert is op zondag 3 juni, van 11.00 tot ca 12.15 uur, op een overdekt podium aan een meer in Alphen a/d Rijn. Mooi weer is besteld…. Het concert is gratis toegankelijk en maakt deel uit van een groot festival aan de Zegerplas, sfeervol, met een lounch terras voor de fans.

Nu nog een complete vioolsectie! Wie durft?

Meedoen? stuur dan een mailtje naar de Muziekfabriek: info@stichtingdemuziekfabriek.nl